Dag två på IKT-utbildningen.

Standard

Idag kör vi dag två på våran utbildning. Fast egentligen är det dag sex. Vi träffades ju i våras vid två tillfällen a´två dagar. Och idag provar vi på att starta en Podcast. Väldigt spännande och kul när jag väl fick igång mina hörlurar med mikrofon och kom på hur jag skulle göra. Så här kommer ett smakprov på mitt första försök till ett Podavsnitt. Skratta inte för mycket åt mig bara… Och bara så ni vet.. den handlar inte om Coldplay.

Ja, nu vet ni hur jag låter också. Hur jag ser ut har ni ju redan sett på nån bild i tidigare inlägg. I vilket fall så tycker jag att det här med Podcast verkar så kul. Vem vet, det kanske startas en podd… Jag tycker ju att det är så kul med teknik, datorer och sånt. Och det är ju så kul att prova på nya saker inom detta tycker jag. Så kanske, kanske det dyker upp något Poddavsnitt här så småningom. Ska nog prova att göra något lite för mig själv om inte annat… Och blir det en podd kommer den nog att handla om vad jag gör i mitt jobb och dela den på min andra blogg där jag skriver om det bland annat. Du får gärna gå in och kolla den här https://mittpysslande.blogspot.com/

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s