På utbildning.

Standard

Hallå på er! Idag sitter jag på utbildning men IKT-stödjarna i min kommun. Vi är inne och pratar om sociala medier som t.ex. Twitter och bloggar. och nu fick vi i uppgift att starta en blogg. Och jag har ju redan två (eller faktiskt tre) så jag väljer att göra ett inlägg istället. Och det är kanske på tiden eftersom det är ganska länge sedan jag var här och gjorde något. Under tiden försöker jag hjälpa mina kollegor som ska starta sina bloggsidor. Inte det allra lättaste eftersom jag glömt hur man gör. Men lite nyttigt att ändå försöka friska upp minnet.

Har det hänt något sen sist då? Jo då, det kan man lugnt säga… Jag har fått nya kollegor på jobbet… igen…blivit singel då jag valde att avsluta förhållandet med min Vän sen tre och ett halvt år tillbaka. Tråkigt, men jag kände att det var det rätta för mig just nu. Men jag saknar honom sjukt mycket. Jag har även varit på två konserter. Den ena var Ed Sheeran i Göteborg med dottern och den andra var på GES i Borgholms slottsruin med SysterYster. Så blev det faktiskt en liten mysig konsert med John Dunsö på Saxemara båtvarv. John är för övrigt uppväxt i Saxemara och barndomsvän med min äldsta systerson.

Ed Sheeran på Ullevi i Göteborg.

GES i Borgholms slottsruin.

John Dunsö på Saxemara båtvarv.

Kan berätta att alla tre konserterna var kanonbra var och en på sitt sätt. Kommer att lägga upp lite filmklipp från Ed Sheeran och GES i egna inlägg snart då jag missat att dela med mig av detta. Så håll till godo. Men eftersom jag inte filmade något från Johns konsert så kommer här en Youtube-länk till hans spellista. Och han är ju bara sååå bra! Som artist kallar han sig för Traveling John. Ps. Exets lillebror spelar elgitarr i bandet 😉

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s