Det här med pod!

Standard

Ligger idag hemma i migrän… Just nu är den inte så ihärdig därför gör jag ett försök att blogga lite. Vilket ju inte händer så ofta nu för tiden. Tyvärr, eftersom jag egentligen tycker att det är ganska kul. Får väll försöka bli bättre på det…igen… I vilket fall så har jag upptäckt det här med podd-radio. eller upptäckt och upptäckt… Har lyssnat på podd innan men har väll inte riktigt tänkt på det, eller hur jag ska uttrycka mig. Det började med att jag någonstans (tror det var på Instagram) läste om en podd som heter Träningspodden som görs av Lovisa `Lofsan´Sandström och Jessica Almenäs.  Kan varmt rekommenderas för den träningsintresserade. De har enligt mig många sunda tankar om bland annat kost och välmående. Jag följer även dessa två på Instagram.

20180403_1309357077523057258994652.jpg

En annan pod som jag hittade ganska nyligen är denna med Mia Skäringer och Anna Mannheimer. Alltså hur roliga är inte dom då! Hur kul som helst men de tar ändå upp ganska allvarliga ämnen men då många gånger på ett väldigt kul sett. Rekommenderas den också. Även dessa två följer jag på Instagram.

sketch-15201605888071635366236.png

Annars så ser min pod-lista i telefonen ut så här… Av en del har jag lyssnat på väldigt många avsnitt och av andra bara några enstaka. Men så kul och/eller intressant de flesta är. Så har ni inte upptäckt poddar än så kan jag faktiskt rekommendera det.

screenshot_20180403-125420_podcast addict7231693141330383494..jpg

Jag misstänker starkt att min podd-lista kommer att utökas efterhand som jag upptäcker och hittar nya intressen eller blir tipsad på olika ställen. Så vem vet jag kanske återkommer med tips här nån gång.

Ha´de!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s