Dagar i Göteborg 

Standard

Förra veckan, 26-27 juli, fick min Vän sin födelsedagspresent från mig (han fyllde 40 i maj) och jag utnyttjade min från mina barn. Vi tillbringade två dagar i Göteborg med en hotellövernattning på Quality Hotel Panorama. Övernattningen var en present till mig i 50-års present från mina barn och min Vän fick ju då en heldag på Liseberg av mig, där det ingick konsert med Alice Cooper från stora scenen. Och jag kan tala om att vi hade det väldigt bra.

Utsikt från hotellrummet

Inne på hotellrummet

Välkomsthälsning

I Kristallsalongen

Lisebergbanan och Helix svischade förbi ovanför våra huvuden.

Loke… Som vi åkte!

Så här kul har man när man åker Balder!

Syns inte så bra… Men han är där någonstans… Alice Cooper!

I lobbyn på hotellet som heter Quality Hotel Panorama.

Nattutsikt över Göteborg

Som ni nog förstått så åkte vi några karuseller. Tur vi hade expresspass på tre för vi han åka sex karuseller allt som allt. Dom vi åkte var Hanghai, Virvelvinden, Lisebergbanan, Loke, Helix och Balder. Alla lika roliga utom möjligtvis Loke som var fruktansvärd. Men jag är så här i efterhand jäkligt stolt över att jag vågade åka den. Men jag kommer med största sannolikhet inte att göra det igen!!!

Konserten med Alice Cooper var kanon. Inte min favorit men det var ju Vännens present så det viktigaste var ju att han blev nöjd. Och det blev han.

Väl hemma på hotellet tog vi ett par glas öl och vin i lobbyn innan vi somnade som klubbade på hotellrummet. Dagen därpå ägnade vi åt shopping och att bara strosa runt på stan. Så mysigt. Jag hittade en skjorta och en tröja på Desigual som jag blev väldigt nöjd med.  Vännen hittade en hoodie så han blev också nöjd. Därefter var det bara att köra hemåt.

Väl hemma var vi ganska möra så vi höll oss var och en hemma hos sig. Eller jag var hos mig och han körde till sina föräldrar för att hämta hem katterna och blev kvar där över natten.

Sammantaget så hade vi två väldigt mysiga dagar.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s