GlossyBox…

Standard

Har ni provat GlossyBox någon gång? Det har jag… Min dotter `lurade´på mig en prenumeration av det för ett tag sedan. Och det är faktiskt ganska kul. Nu är det som lilla julafton varje månad när paketet dimper ner i brevlådan. Har faktiskt hittat lite bra produkter via boxen, tex. från Maria Nila och BodyShop. Dessa märken kände jag visserligen till innan men jag har hittat nya produkter från dom och några andra märken. Så är ni sugna på att prova kommer här en länk till GlossyBox .

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s