Första semesterdagen… Igen…

Så kan det va… Att man får ha första semesterdagen en gång till. För visst måste det bli så när man haft en vecka semester, går in och jobbar tre dagar och går på semester igen. Ja precis, jag trodde väll det.

Nu har jag precis druckit en kopp kaffe och ätit en halv chokladcroissant hos min Vän och strax blir det duschen och iväg med SysterYster på lite galej. Eller vi ska åka till grannstaden och kika lite på festivalen som pågår där. Mycket musik och mat är det. Vad festivalen heter… Östersjöfestivalen. Vännen spelade där igår kväll med sitt reggaeband fast jag var inte där. Ska se dom senare i sommar istället. 

Nu är det dags att förbereda mig för kvällen. Ska hämta SysterYster vid 18-tiden så får sätta lite fart nu.

Ha de’ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s