Semestern är igång och tillbakablick på fantastisk konsert!

Standard

Då var semestern äntligen igång. Dag två av fem veckor, undantaget de tre dagar jag ska jobba nästa vecka. Bortsett från det så ska det bli så skönt med semester. Inget direkt inplanerat förutom Pojkvännens 40-årspresent. Och det blir en hotellövernattning (min 50-årspresent från barnen förra året) i Göteborg med en dag på Liseberg och konsert av Alice Cooper. Han är ju hårdrockare Vännen så jag fick ju vika mig… Nådå, jag tycker också att det ska bli jättekul och Alice är säkert bra.

Meeen jag måste berätta om min och SysterYsters härliga dagar i Götebor. Vi var nämligen på Coldplay- konsert den 26 juni. Och det var nog bland det bästa jag varit med om! Det var så förbenat bra så jag finner inte ord. Ursäkta bildchocken på en lyrisk mig!🙈😂😂

Går här hemma och lyssnar på låtarna och kan fortfarande känna känslan från konserten. Sååå underbart! Så nu blir ni trackaserade med några klipp från konserten… Håll till godo!

Och måttstocken för en lyckad kväll är väll att man har konfetti både i bh:n och trosorna när man återvänder till hotellrummet🙈😂 För mycket konfetti var det under konserten… Och det är bara förnamnet. Det var säkert vid i alla fall fem tillfällen som det regnade konfetti över oss, i alla möjliga storlekar och former.

Dagen efter var också väldigt mysig. Vi gjorde oss en dag på stan i underbart väder med både shopping och fika. Så mysigt att strosa runt, shoppa lite, fika och kolla in folk. Och icke att förakta, att få umgås och snacka lite ‘skit’ med SysterYster, vilket inte händer allt för ofta.

Så vi var väldigt nöjda när och glada vi körde våra ca fyra timmars bilresa hem. Och ni kan ju bara gissa vad som spelades i bilen på vägen hem…

Och nu så är det bara att se fram emot nästa vistelse i Göteborg. Då med Pojkvännen, Liseberg och Alice Cooper. Och nästa sommar drar Dottern och jag till Götet för att kolla på Ed Sheeran och umgås hon och jag. Ska bli urmysigt det också.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s