Förhoppningar om återhämtning 

Standard

Skrev sist om att min nedåtgående spiral snurrar lite väl snabbt nu och att jag skulle försöka få min rehab via Företagshälsovården. Det är jag på väg att få nu. Jag har varit på ett samtal, blev ombedd att kontakta vårdcentralen för provtagning, fick papper med mig på vilka prover, vilket jag gjorde. De tog åtta rör blod från mig!!! Och på tisdag ska jag tillbaka till företagsläkaren och få besked från Stressmottagningen och svar på mina blodprover. Där efter får vi se vad som händer… Nu kan det ju förhoppningsvis bara bli bättre. 

Just nu sitter jag och äter en sen frukost (klockan är snart tolv). Idag blir det kalas hos Dottern i hennes nya lägenhet. Så jag blir hämtad av min syster om ca en timme. Kanske bäst att sätta lite fart om jag ska hinna äta upp min frukost, duscha och fixa iordning mig innan dess. Jag återkommer en annan gång.
Ha de’ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s