Små jäkla kryp!

Standard

Det är sånt man kan råka ut för när man jobbar på förskola. Ja, jag pratar om löss. Och det visade sig igår när jag kom hem att det hade jag fått. Vi skickade nämligen hem ett barn på eftermiddagen som vi upptäckte hade löss. Inte kul men det återkommer ju lite då och nu i förskolans värld. Och titt som tätt drabbas även vi vuxna eftersom barnen ofta vill vara nära oss, ha en kram, behöver tröstas eller bara sitta i knät. 

Min lilla rackare som kröp i mitt hår.

Inte så fräscht och även om jag vet att dom trivs i rent hår så känner man sig ändå lite snuskig. Tur att det finns bra medel att ta till. Och snart kommer min Vän och då ska jag luskamma hans långa och lockiga hår eftersom han sov hos mig härom natten. Det blir inte lätt med det burret till hår han har. Tur att han är mörkhårig så man förhoppningsvis kan se lite lättare om där är några.

Sen efter det så är vi, han och jag, bjudna på middag hemma hos Sonens flickvän som precis skaffat egen lägenhet. Även hennes mamma med pojkvän kommer dit. Ska bli mycket trevligt. Vi brukar ju umgås i vanliga fall också, vi svärmödrar med våra respektive. Så nu blir det lite snabbdusch och fixning innan Vännen kommer hit.💖 

Ha de’! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s