Denna förb…ade huvudvärk! 

Så har jag då ledig dag. Den andra sedan jag började jobba efter semestern och vad händer… Jo den förbaskade huvudvärken slår till. Jag blir så trött på detta. Nu har nästan en hel dag gått utan att jag kunnat göra ett dyft förutom att äta frukost. Och även om huvudet börja reda till sig så fattas orken. Den liksom sugs ur kroppen sådana här dagar. Men jag ska ändå försöka få liiite gjort. Får väll vila ofta och dricka mycket. 

Och hålla tummarna för att det blir bättre framåt kvällen då min Vän kommer hit.💖 Att det går över till imorgon finns det inga alternativ för, då ska vi på kräftskiva och det har jag sett fram emot ett tag nu. 

Nu börjar jag bli lite hungrig så ska ta något att äta och hålla tummarna för att det blir bättre i huvudet snart. På återseende och…

Ha de’ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s