Personalfest och opera!

Standard

Lovade ju att återkomma med rapport om personalfesten och operan jag var på. Det gör jag nu, lite senare än jag hade tänkt men i alla fall… 

Personalfesten var, som vanligt, jätterolig. Temat var Olympiaden, med lite tävlingar och frågesport och grekisk buffé till mat. Kanontrevligt och gott! Jag skrev ju att det även skulle vara poolparty och att jag inte skulle bada… Gissa vem som badade ändå!🙈😂 Givetsvis kunde jag inte hålla mig utan lånade badkläder och hoppade i iallafall. Och det kunde jag ju räknat ut innan.


Operan Carmen skulle ju jag, Mamma och SysterYster gå på. Syrran lämnade återbud bara några timmar innan…😏 Så lilla Mor och jag fick gå själva. Så förväntansfulla och glada gick vi dit, beställde cider till tapasmenyn som skulle serveras i pausen och bänkade oss på våra platser. Det var då det började gå fel… Framför oss fick vi typ ‘världens’ längsta tanter så sikten blev inte den bästa, så vi fick kika runt som liksom. Sedan när nästan hela första akten hade gått började bilden hacka och flimra. Det var ju livesändning från Dalhalla då gäller det att ha tekniken med sig vilket de tyvärr inte hade. Så efter massa flimmer och hack la det av helt.😫 Beskedet blev att vi skulle få återkomma en annan kväll och titta. Vår tapas och cider intog vi i väntan på nytt datum. Och nu, igår lördag, var det dags för ett nytt försök. Denna gången var det en bandad version vi fick se och nu var tekniken på vår sida. Och det var mycket bra! Så häftig och mäktig upplevelse. Och även denna gången var det tapasmeny och cider som serverades i pausen.


Tyvärr var SysterYster sjuk i influensan så hon kom inte med denna gången heller. Mamma och jag sa att detta skulle vi göra fler gånger och då kan vi ju hålla tummarna för att SysterYster kan komma med.

Nu är det dags att fixa middag till mig och Sonen med Flickvän innan det lite senare blir dags för mig att dra till gymmet för ett gutt Cykel60-pass. Så till nästa gång säger jag nu var rädda om er, på återseende och

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s