Kvällen före midsommarafton!

Standard

Så sitter jag här ensam kvällen före midsommarafton, på min balkong, njuter lite och funderar på hur snabbt allt kan ändra sig.
Har i hela mitt vuxna liv alltid firat midsommar på havet med båt och familj tills för tre år sedan lite drygt (tre och ett halvt för att vara noga) då jag valde att lämna min sambo. Där efter har jag firat med mina föräldrar, min syster med familj plus mina barn. Förra året kom även min nya Pojkvän med och så var tanken i år också. Men tyvärr gick min lilla Mor och ramlade igår och bröt lårbenet och ligger alltså nu på sjukhus. Så allt blev helt upp och ner vänt. Så nu sitter jag här på balkongen och såg precis tåget rulla ut från stationen med Sonen ombord. Han ska till Holland för att fira där med vänner och gå på festival. Dottern kommer imorgon och vi ska ta mat och fika med oss ner till vår vackra Brunnspark och kolla midsommarfirandet där. Sedan blir det en tur in till lasarettet för att besöka lilla Mor och vara lite social med henne och lilla Farsgubben. Så inget blev alls som det var tänkt i år. Det enda som står kvar som planerat är att jag och Pojkvännen ska till kompisar på fest kvällen och grilla. Vilket jag i och för sig ser framemot men det känns ändå som lite smolk i bägaren eftersom Mamma ligger där hon ligger.
Vart vill jag komma med detta då? Ingen aning egentligen… Men ändå så börjar man tänka på hur snabbt livet och även enkla planer kan förändras. Hur skör tillvaron kan vara. Kan i denna stund känna att hur mycket man tar för givet och bara lever på som om allt kommer att gå som man tänkt sig, fast det inte alls behöver göra det.
Så alla där ute i världen, stanna upp en stund ibland och njut. Ta in livet här och nu. Lev varje dag och ta tillvara på er tid här och nu.
Med detta vill jag önska er alla en skön och trevlig Midsommar.
Ha de’

image

Just nu växer det så det knakar i alla krukor på min balkong. Både tomat, paprika och chili blommar och sätter frukt. Underbart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s