Snabbloggning…

Standard

Kände att jag behövde göra ett litet snabbt inlägg här idag. Var ju ett tag sedan jag skrev något. Så risken är att jag glömmer bort att blogga helt och det vill jag inte.
Vad finns det att berätta då? Jag har bl.a. fyllt 50 och blev lite lagom uppvaktad. Och nu i slutet på maj ska jag få min bästa present av dom alla. Min lilla Mamma och jag ska resa till Malmö och lyssna på Rod Stewart. Det ska bli sååå roligt. Har alltid tyckt om honom och min Mamma också. Så jag längtar nu.
Det får bli allt jag skriver för nu. Jobbet kallar, har bara min lunchrast nu.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s