Min Balkong – Min Oas – Mitt Smultronställe!

Standard

Jag har kanske redan talat om det här…🙈 Men jag säger det igen… Jag älskar min balkong!💖 Jag tycker att jag har fått det så mysigt där. Med min fina hylla, alla blommor, kryddor, grönsaker och bär som jag odlar. Här sitter jag mer än gärna och njuter och filosoferar. 

I min fina odlingshylla, som jag fått i födelsedagspresent av Svärdottern, samsas ruccola, spenat, smultron och mynta med aloe vera och en pelargon. På golvet står sugar snaps och jordgubbar. I balkonglådan på räcket växer två olika sorters plocksallad.

I min kryddträdgård, som består av krukorna WindowGarden från Urbanero, har jag uppifrån och ner curryeternell, citrontimjan, oregano och rödbladig basilika.

Sex tomatplantor med tre olika sorters tomater, fem olika paprikaplantor och en chilitomat

Mina vackra pelargoner. En Mårbacka och en vanlig. Har egentligen aldrig riktigt tänkt på hur vackra pelargoner är.

”Det sägs att efter åtta minuter i naturen kommer människan till ro och harmoni.” Det är så jag känner efter några minuter på min balkong.

Jag hoppas att ni kunnat få en liten känsla för hur jag har det på min uteplats. Och förhoppningsvis, till nästa år, så ska den både byggas ut och glasas in. Detta för att alla balkonger i fastigheten ska renoveras och då väljer man att fixa till dom rejält när man ändå håller på. Så nästa år kan jag kanske odla både potatis och gurka också.🙈👍 Vi får väll se…😏 Har ni läst detta får ni gärna skriva och dela med er om hur ni har det på era balkonger. Kanske kan vi inspirera varandra till att få det mysigt och hemtrevligt där.

Ha de’!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s