Välgörenhetsgala…

Standard

Så var helgen här igen. Den får bli ganska lugn för min del. Låg hela kvällen igår men huvudvärk och magknip. Ett och annat toabesök blev det också. Fast idag känns det betydligt bättre. Behövde bara lite Proviva och en huvudvärkstablett till frukost så kändes det helt okej. Och nu är jag nyduschad och fräsch inför kvällens välgörenhetsgala.

image

Pojkvännen ska ska spela med sitt band och eftersom jag aldrig hört eller sett honom med något av de tre band han spelar i så vill jag givetvis gå dit och lyssna. Så klart har han suttit här hemma i soffan och lirat lite gura men det blir ju inte samma sak som när det är på ”riktigt”  på en scen. Sen är det ju fler duktiga artister med och i alla fall minst en bra föreläsare så det är inte bara för hans skull jag går. Och så är det ju för en god sak.
Men först lite matlagning och mat i magen för det håller nog på till framåt kl.21 ikväll. Då har inte jag lust att fixa med mat. Kanske blir ett inlägg om kvällens tillställning imorgon. Vi får se.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s