En dag i tvättstugan.

Standard

Helgen började mindre kul. I och för sig med ledig fredag men med migrän och det önskar jag ingen att ha. En hel dag till spillo då jag i stort sett inte kunde göra någonting. På seneftermiddagen / kvällen hjälpte min Pojkvän mig med att åka och handla. Det hade jag nog inte fixat ensam. Sedan hjälptes vi åt att fixa lite mat. Det blev tacofärs och bacon-paj. Väldigt gott faktiskt, med tacosås och sallad till.

image

På lördagen var jag  betydligt bättre och vi var bortbjudna på kvällen. Vi hade sen tidigare bestämt oss för att vi inte skulle hänga med ut utan gå hem när folket drog till krogen. Och nu när jag ändå inte var riktigt okej (migrän kan hänga kvar ett par dagar) så kändes det bra att ha tagit det beslutet.

Men tidigare på eftermiddagen var min bästaste Väninna här och drack kaffe. Det känns som om det var evigheter sen vi sågs och satt ner och pratade. Det är så skönt med henne för vi kan prata om precis allt. Och då menar jag allt!!! Och man vet att det stannar emellan oss. Så vi ventilerade det mesta som vi brukar göra när vi ses. Högt som lågt, roligt och tråkigt, vikt och träning, kläder, arbete, sex, pojkvänners vara eller icke vara och bekymmer och ickebekymmer med dessa. Med andra ord ALLT!!!

image

Det är så underbart att få ha en Väninna som henne.💖
Men som sagt så var vi, Vännen och jag, bortbjudna på lite förfest. Och det brukar alltid vara roligt folk på dessa, så även denna gång. Men vi gick hem när övriga drog ut. Hemma fortsatte vi själva med lite vin och öl och massa musik. Mello var ju slut för kvällen så det fick bli Spotify-race som så många andra kvällar. Så himla kul! Dels för att vi har egentligen helt olika musiksmaker och så har vi helt olika minnen och relationer till samma låtar. Han är ju elva år yngre än mig så inte så konstigt egentligen. Klockan hann bli halv tre innan vi behagade att krypa ner under täcket.😘
Så var inte jättepigg när klockan ringde vid åtta idag på morgonen. Och roligare söndagar kan man ha…😝 Men idag fick det bli en i tvättstugan, därav klockan. Hade bokat mellan 7 – 16. Måste man så måste man. Det blir en del tvätt även om man bara är två personer, jag och Sonen. Så upp och ner ett antal rundor till källarvåningen blev det. Men nu så är nästan allt tvättat. Har bara ett par maskiner med lite som ska tvättas i 30°. Men det tar jag här uppe i lägenheten. Ja, jag har tvättmaskin i min lägenhet men tvättar bara när det är nödvändigt i den. Finns ju både större och bättre maskiner i källaren och kanonbra torkutrymme med ”rör” som det blåser varmluft i, att hänga kläderna på. Så det är både smidigare och även lite mer ekonomiskt.

image

Så nu har jag hamnat i soffan efter att ha duschat och fräschat till mig inför jobbdag imorgon. Har även fixat mig lite kvällsmat och satt igång Vh1 på tv:n i väntan på att klockan ska bli åtta och ”Så ska det låta” börjar.

image

Efter det ska jag se Maria Langs ”Kung liljekonvalje av dungen”. Därefter blir det sängen och förhoppningsvis en god natts sömn.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s