Gårdagens konsert

Standard

Gårdagens konsert var riktigt bra! Att föreläsaren Micke Gunnarsson var bra visste jag sedan tidigare då jag har varit och lyssnat på honom innan. Engagerande och entusiasmerande om både allvarliga och roliga saker på ett väldigt roligt och medryckande sätt. Han föreläser om och för barn, ungdomar och vuxna med både humor och värme. Har ni möjlighet att gå och lyssna någon gång så gör det.
I övrigt så bjöds det på mycket musik av duktiga artister. Alla i från vår lilla stad. Jag hade igen aning om att det fanns så många musikaliska talanger här. Blev helt överväldigad vid flera tillfällen. Och Pojkvännen och hans band var riktigt bra dom också.😀 Så klart! Tyvärr var inte uppslutningen av publik så stor. Kan bara säga att de missade något!!!
Bjuder på en bild av Pojkvännens band, som är ett reggaeband med väldigt medryckande gung.

image

Nu blir det en tablett mot den begynnande huvudvärken som ligger och lurar bakom pannbenet, sen blir det sängen. Börjar jobba kl.6.15 imorgon. Känns sådär… Bara jag inte får migrän inatt.😩 Jag som öppnar bygget imorgon bitti.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s