Roadtrip!

Standard

Det var en lååång dag igår. Var med Dottern i Göteborg då hon skulle på intervju på en skola som hon vill börja på. Så det var att stiga upp kl.5 på morgonen. Det är nämligen ca 30 mil för oss att köra och det tar ju ett tag. Så halv sju ger vi oss av. Räknar då med att ha ca. 1 1/2 timme till godo innan Dottern ska vara på plats. Och tur var väll det… Hamnade nämligen i världens snöoväder när vi närmade oss Göteborg. Hastigheten på E6:an varierade mellan 60 – 70 km i timmen. Ibland ännu långsammare. Så vi hinner fram med en kvart till godo istället.

image

image

Sjukt jobbigt att köra i sådant väder. Men intervjun gick bra. Hon är antagen och kan välja om hon vill börja i August eller vänta till Januari. Hänger ju en del på att hitta boende och att hinna spara ihop lite mer pengar att leva på under studietiden.
När hon var klar på skolan gick vi en liten sväng i Nordstan. Mest för att få i oss något att äta men även för att kika lite i butikerna. Jag hittade t.ex. födelsedagspresenter till min Väninna som fyllde år igår och som jag ska till på kaffekalas idag. Det blev en take-away-mugg, ekologiskt kaffe och kakor i, tycker jag, fina burkar. Hoppas att hon gillar det. En lätt lunch blev det också på Espresso house, en varm bagel med mozzarella och parmaskinka. Hur god som helst.

image

image

När lunchen var intagen var vi ganska trötta och bestämde oss för att köra hem. Hemresan blev tyvärr inte roligare än dit resan. Istället för snöstorm typ hade vi ösregn och en temperatur som pendlade mellan några plusgrader till nån minusgrad. Och ett blött väglag som slukade allt ljus som fanns. Sk…tjobbigt att köra i. Så vi var ganska trötta när vi kom hem vid halv nio-tiden i går kväll. Både fysiskt och psykiskt. Men bortsett från jobbigt resande hade vi en mysig dag tillsammans Dottern och jag. Det var bland annat allsång i bilen (ni skulle inte vilja höra oss🙈), mysiga samtal och många goa skratt.💖
Och nu är det strax dags för mig att åka på kalas. Ska bara slå in presenterna till Väninnan innan jag ger mig av.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s