Utbildning m.m.

Standard

Ja, då har man varit på utbildning i att vara arbetsplatsombud. Första dagen av tre är avklarad, resterande två kommer i april. Så under tiden har jag/vi fått läxa. Jag ska kolla med mina kollegor inom samma fack, min rektor och någon förbundets styrelse vad de väntar sig av mig sig ombud. Plus att jag ska skriva ner vad jag förväntar mig av dom som ombud. Lite spännande att få tänka till lite om detta. Tror det kan bli väldigt spännande.

  
Ni som har varit och läst på min blogg förut vet att jag är ganska förtjust i böcker. Är med i typ tre bokklubbar🙈 och försöker åka på Bokmässan varje höst vilket jag tycker är sååå kul. Och nu har jag köpt ytterligare fyra böcker. Min ena Bokklubb ringde mig ikväll och undrade vilka böcker jag var intresserad av denna gången. De ringer upp mig ungefär en till två gånger per år strax efter att jag fått deras bokfolder. Och som sagt ikväll blev det fyra till. Tur de inte kommer samtidigt.

  
Men nu har jag tagit kvällen framför tv:n i soffan med lite godsaker och väntar på min Vän. Tror att han ska dyka upp här inom det närmsta.

  
Ha de’ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s