Sova gott!?

Standard

Det var vad jag gjorde idag… Sov gott alltså! Jag vaknade nämligen av att min kollega ringde och väckte mig kl.8.00 idag på morgonen. Skulle egentligen börjat kl.7.30🙈 Så innan jag fått ordning på hjärnan och kommit till jobbet var kl.8.30… Jaja, det är sådant som händer. Tur att det bara kommit fyra barn när jag behagade dyka upp. Så det var ju ”rätt” dag att försova sig på.😝

 

Imorgon får jag däremot absolut inte försova mig. Ska nämligen på facklig utbildning i grannkommunen. Tog ju på mig att vara fackligt ombud för lite sedan. Ska bli riktigt spännande faktiskt. Mer om det imorgon.

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s