Nya naglar 💅

Standard

Har varit kronisk nagelbitare i hela mitt liv tills för cirka ett Ă„r sedan. Eller inte riktigt… SĂ„ helt plötsligt slutade jag mer eller mindre bita och lyckades fĂ„ liiite lĂ€ngd pĂ„ mina anskrĂ€mliga naglar. Började dĂ„ gĂ„ och fĂ„ dom fixade med gellack och lite snygg manikyr. Detta har jag nu gjort i snart ett halvĂ„r och jag kĂ€nner mig sĂ„ fin nĂ€r jag varit hos Sanna, som min nagelfixare heter. Jag har t.o.m lyckats fĂ„ lĂ„nga naglar emellanĂ„t. Men tyvĂ€rr ”tillĂ„ter” inte mitt jobb lĂ„nga naglar. De ryker all vĂ€rldens vĂ€g med jĂ€mna mellanrum. Allt dragande med overaller, kĂ€ngor mm plus blöjbyten och alla gĂ„nger man Ă€r i vatten gör naglarna ganska utsatta och sköra. SĂ„ det var nĂ€stan sĂ„ jag skĂ€mdes nĂ€r jag kom till min nagelfixare idag.🙈 dom Ă€r inte lĂ„nga men nu kĂ€nner jag mig fin igen och med naglarna stĂ€rkta av gellack sĂ„ ska jag nog fĂ„ till lite lĂ€ngd pĂ„ dom igen.
image

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s