Ingefärashot 

Standard

Nu är jag riktigt trött på alla förkylningar och sk*t jag dras med hela tiden. Känns som om jag aldrig blir riktigt frisk. Så idag står det tillverkning av ingefärashot på schemat. 

img_1915-1
Har aldrig provat denna ädla dryck så det ska bli väldigt spännande. Ingefära tillhör ju kategori ”superfoods” och ska tydligen vara bra mot/för lite av varje som immunförsvaret, matsmältningen, ömma leder mm mm. Mina förväntningar är höga.😉 Hittade receptet på en blogg som heter ”Träning 40plus”. Tycker att det verkar vara en bra blogg med både kostråd och träningstips. Men även lite tester av olika produkter som t.ex. träningskläder. En blogg jag helt klart kommer att följa och återkomma till. 

På tal om ingerfärashoten jag mixtrar ihop idag så är det tydligen ett nytt och förbättrat recept där alla nyttigheter tydligen ska bevaras bättre. Huruvida drycken hjälper eller inte återstår att se men det är väll helt klart värt ett försök i kampen mot alla bacillusker. I vilket fall så kommer receptet här…  

 

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s