Sovmorgon och go’frukost!

Det är nog det bästa med att ha ledig dag från jobbet… Go’frukostarna! Jag som i vanliga fall definitivt inte är någon frukostmänniska. En kopp kaffe och en alvedon brukar vara standard. Alvedonen för att jag väldigt ofta vaknar med huvudvärk. Glädjande nog har det blivit bättre på sistone, vad nu det kan bero på. Men det brukar gå lite upp och ner med det.  Nog om det… go’frukostar var det. Att få sova till det så länge man vill och sedan plocka fram lite smarriga saker att äta till frukost. Som idag blev det kaffe med mjölk (såklart), surdegsknäcke med skivad avocado och örtsalt (med chili) och blodgrapefrukt. Sedan tända lite ljus och njuta av tystnaden. Sonen är hos sin Flickvän och Pojkvännen jobbar så bara att njuta med andra ord. Även om jag njuter när jag har mina nära och kära hos mig också. Men det är ett annat sätt av njutning, med stoj och stim och prat ocha skratt. Underbart på sitt sätt! Men jag njuter nästan ännu mer av lugnet och tystnaden.


Min lediga dag är också ”Min” dag, där jag gör vad jag vill och känner för. Dessa dagar brukar jag bl.a. använda till att gå till frissan eller som idag, gå och få naglarna fixade. Givetvis gör jag ”nyttiga” saker också som att tvätta och städa, men i första hand går den till mig. Och det får mig att må bra!💖


Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s