Tatueringsdags!

Så var det då dags för min födelsedagspresent! Min tatuering jag skulle få av min Pojkvän. Inte utan att man var lite nervös när vi gav oss iväg på våran roadtrip på ca sex mil enkel resa. Väl framme fick vi kaffe och hade en liten pratstund med killen som skulle tatuera mig. Det var nämligen en släkting till min Vän. Sedan var det bara att sätta igång.   

Var ju ett tag sedan jag gjorde mina första tatueringar och tur var det. Hade glömt att det faktiskt gjorde lite ont. Inte jättefarligt på revbenen men visst kändes det emellanåt. Säger jag annat så ljuger jag…

 
Det blev i alla fall inget armband som jag var inne på först utan det blev barnens namn på sidan av revbenen som ni ser. Och så här blev det färdiga resultatet. 

 Värre var det med den lilla ängeln jag ville ha på handleden!!! Fy f…n vad den kändes… Min Vän tyckte till och med att jag blev lite blek om nosen ett tag och trodde att jag skulle svimma. Fast det kändes inte som om jag skulle göra det. Det var ändå tur att den blev klar på typ fem minuter. Men jag blev sååå nöjd!  Helt klart värt smärtan
  

Väl hemma igen bestämde vi oss för att grilla på Vännens uteplats. Vädret har ju varit kanongott idag. Så grillat fick det bli.

  
 

Tänk att det kan smaka så mycket godare när man grillat och sitter ute i solen och äter. 

Så vi har haft en sån mysig dag ihop min Hjärtevän och jag. Hela helgen har förresten varit mysig med Valborgsfirande, utgång på puben, matlagning med Sonen och hans Flickvän m.m. Helt underbart! Ser fram emot flera sådana helger framöver.

Nu väntar duschen och lite chill i soffan för min del. Vännen är och repar med sitt band så han och jag ses inte förrän på tisdag kväll igen. För imorgon jobbar vi sent både han och jag och så behöver han vara hemma hos sina katter lite. Och eftersom jag är allergisk mot allt vad pälsdjur heter så får han sköta den biten själv. Men som sagt nu väntar en skön dusch på mig. Så nu önskar jag er en fortsatt trevlig helg och till nästa gång säger jag bara…

Ha de’!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s