Frukostkalas avklarat! 

Standard

Ja, då var man ett år äldre… Hade mitt och Sonens kalas i lördagsmorse kl.10. Så det blev frukost till gästerna. Blev tyvärr inget foto på detta, hade velat visa och även ha det till min scrapbooking. Men det serverades i alla fall fyra olika sorters frallor, skinka, jordgubbssylt (sonens önskemål), fyra sorters ostar, kaffe och o’boy. Därefter blev det hallongrottor, bullar, chokladsockerkaka och dajmtårta till de som ville ha det också. 

Paket fick jag också! Dagen innan när min Vän kom till mig fick jag tre röda och helt underbara rosor.  Blev alldeles varm i hjärtat!  

 

Så på min födelsedag fick jag choklad och en flaska Baileys av honom och så ska jag få en tatuering. Och det är tänkt att det ska vara en liten skyddsängel på insidan av handleden. Så kom syrran med ett förslag om att tatuera in mina barns namn på ovansidan av och göra som ett armband runt handleden. Och det lät ju sååå fint. Blev så svårt helt plötsligt. Men man kan väll göra bägge… Ängeln kan jag få av Honom och ”armbandet” kan jag stå för själv. Det tål att funderas på!

Fick även lite andra presenter av min familj, syrran, barnen, mina föräldrar och min bästa Väninna. Bl.a. vinglas från Carolina Gynning, vinkaraff från Eva Solo, en flaska vin med tillhörande snacks och choklad, ett halsband, en jättefin temugg med te och choklad till och vårpynt till min balkong. Kan ni möjligtvis skönja ett tema här!!! Hihihi! Jag kan… Vin och choklad! Jag tror min familj och mina vänner känner mig ganska bra.   Bilder på balkongen kommer när den är färdig våras. Mina föräldrar och jag ska åka och fixa med det en dag när det blir läge och vi kan alla tre. Ska bli så mysigt att inreda min nya balkong. Det är ju första våren och sommaren jag bor här. Fast en bild på det lilla jag har gjort kan jag bjuda på. Har faktiskt fått dit mitt trägolv, en ljusslinga och en liten blomma.  

 

Men som sagts, mer bilder kommer. Nu är det dags för mig att fixa till mig för att åka och handla lite mjölk och dylikt. Lite senare ska jag ut och gå med min Väninna. Om det blir utomhus eller på walkern på gymmet får vädret avgöra. Regnar det blir det inomhus och skulle det slå om och bli fint väder tar vi en runda utomhus. Jag får i vilket fall som helst ta det lite försiktigt med min rygg för den känns fortfarande om vi säger så… Man skulle nog boka in en tid för massage…

Så länge säger jag…

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s