Ryggskott och stundande kalas!

Standard

Jahaja! Här ligger man då… Med ryggskott. Som om man inte hade annat att pyssla med. Har ju två födelsedagar som ska firas. Sonen som fyller år idag och jag som fyller på lördag. Vi firar i och för sig samtidigt men det finns ju ändå saker att göra inför kalaset. Städa, baka och sånt som inte görs av sig själv. Hann baka det mesta igår eftermiddag som tur var, innan ryggskottet slog till. Har haft lite ont i ryggen hela veckan mer eller mindre men igår när jag skulle sätta tillbaka en plåt så slog det till med full kraft. Så nu finns det inte så mycket mer att göra än att knapra piller och vila. Försöker göra lite tappra försök till att fixa och dona lite emellanåt men det går sådär… Just nu ligger jag i soffan, äter choklad och tycker synd om mig själv. Ska strax göra ett nytt försök att plocka undan lite i köket. Tabletterna ska bara få börja verka lite… Äter väll lite till choklad under tiden. Och värmer rygg och rumpa i solskenet som skiner in genom fönstret.
image

Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s