Scarf & ask!

Berättade sist att jag köpt en scarf av min sänggranne på lasarettet. Berättade även att jag skulle altra en tändsticksask som en liten ursäkt för att det dröjt med betalningen. Nu har jag ju äntligen lyckats ta mig ut ur min lägenhet på lite kortare utflykter så nu ska jag få iväg pengen och min lilla present. Äntligen! Lovade ju då att jag skull visa både scarfen och asken när den blev klar. Så varsågod mina Vänner. Här kommer bild på bägge delar…

20140406-175955.jpg
Så… Det var det. Nu väntar lite diskning, matlagning och tvättvikning. Finns inte så mycket mer att göra när man går här hemma och inte får lyfta eller röra på sig för mycket. Ha en fortsatt trevlig söndagkväll!
Ha de’!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s