Det stundar kalas!

Standard

Så har man gått hemma i två veckor nu då. Bara två veckor kvar. Fast just nu undrar jag hur det ska gå… Får ju ont om jag är uppe och rör mig för mycket. Råkade trampa lite fel i en trappa idag och det kändes kan jag säga. Högg till i ljumsken och gjorde ont ett bra tag efteråt. Läste nånstans att man visst kan få kronisk värk efter en sådan här operation. Låter ju lovande! Nu får vi innerligt hoppas att så inte blir fallet…

image

Ja ja! Idag på morgonen blev det lite mysfrukost med tända ljus och åskan som mullrade i horisonten. Vaknade av att det åskade ganska rejält på morgonen. Så mysigt.

image

Vet att det finns flera där ute som inte tycker om åskan, min Dotter bland andra. Men jag tycker det är lite mysigt. Är faktiskt lite imponerad av naturens krafter. De är så mäktiga och ska behandlas med respekt.
Snart stundar det kalas hos oss. Både Sonen och jag fyller år nu i veckan. Sonen i morgon och jag på fredag. Så det är tänkt att jag ska baka lite till kalaset som vi tänkte ha på söndag. Hade några ärenden att uträtta idag och när de var gjorda tog jag vägen om affären. Dumt!!! Har ju fått order om att inte lyfta mer än fem kilo som mest… Vad händer då!!? Jo, givetvis kommer man på flera saker som behövs till baket och det blir snabbt mer än fem kilo…

image

Ett paket mjöl och ett par liter mjölk så var det kört… Mmm…det kändes att bära hem. Hade i och för sig bilen men det skulle både ut till den och sedan upp till tredje våningen. Utan hiss. Med extra högt till tak, så varje våningsplan är ju några trappsteg högre än normalt. Fick bli lite vila på det!
När jag kommer hem så är dörren till Sonens rum fortfarande stängd. Strax efter får jag ett sms om att han vill ha en värktablett. Han har blivit sjuk inatt. Fått både feber och ont i halsen, stackarn. Bara hoppas   han blir frisk till kalaset. Även om det inte är kul att ligga sjuk på sin födelsedag så är det ju roligare att vara frisk på sitt kalas!!! Eller?

image

Hoppas han kryar på sig snart i alla fall.
Nej, nu ska jag försöka få ihop lite hallongrottor. Både till kalaset och till fikat på jobbet på fredag. Det är nämligen min tur att stå för den.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s