Då var det klart!

Standard

Ja, operation av cysta blev det och lite till. Det gömde sig nämligen ett djupliggande ljumskbråck bakom den. Så istället för en operation på en timme med lokalbedövning och lite lugnande och en veckas sjukskrivning så blev det en operation på fyra timmar, full narkos och fyra veckor sjukskrivning. Så det kan bli.

image

Men allt gick bra ända tills jag skulle prova att resa mig för att gå på toaletten. Då blev jag rent yr, kallsvettig och började må illa. Och på den vägen är det. Får inte igång blåsan som jag ska heller. Men.det kan tydligen bli så säger dom.

image

Och istället för att få åka hem samma dag som det var tänkt från början har jag blivit kvar på lasarettet. Inatt blir det andra natten och inte vet jag hur många till det blir. Inte för många hoppas jag. För rätt om det känns tryggt att vara här så är hemma ändå bäst. Vill i och för sig vara säker på att jag fixar det och klarar mig själv innan jag blir hemskickad.

image

Nu blir det lite vila. Har precis ätit lite och känner att jag är ganska trött. Det tar på krafterna att bli opererad.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s