Väntans tider!

Sitter just nu på jobbet och väntar på att de två barnen jag har idag ska vakna. Ja, ni läste rätt… Jag har två barn närvarande i min barngrupp idag. Resten har ledig dag, hemma med sjuka syskon eller är sjuka själva. Det går nämligen både vattkoppor, hosta och feber hos oss så det är ganska stort manfall bland barnen. Och tur är det väll att ”mina” barn är sjuka eftersom mina tre kollegor också är hemma och jag jobbar ensam. En kollega har ledig dag, en är sjuk själv och en vabbar. Fast jag är inte ensam för det. Vi har slagit ihop oss med grannavdelningen som inte heller har så många barn idag. Så även om man inte önskar att barnen ska vara sjuka så är det lite ”tur” ibland, speciellt sådana här dagar.
Till helgen ska jag bara ta det lugnt. En fika på stan med en väninna är det enda som är inplanerat. Måste även köpa nytt headset till telefonen eftersom det gamla inte fungerade. Så trist! Men såg igår att de hade HappyPlugs på maxi så funderar på att köpa dom. Någon som har erfarenhet av dessa lurar och kan berätta hur de är? Sonen rekommenderar UrbanEars men då hamnar vi ju i en helt annan prisklass. Och vet inte riktigt hur mycket pengar jag är beredd att lägga. Funderar fortfarande på det. Använder i och för sig dom en del när jag tränar och så… Mmm… Tål att tänka på!
Nu verkar det som om det rör på sig i vilrummet. Så plikten kallar!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s