Telefon!

Standard

Nu har äntligen min nya telefon kommit. Blev så glad när post-avin kom i brevlådan. Men tyvärr var där inget sim-kort med… Utan jag får lugnt ta och vänta tills nästa vecka på det!

image

Tur att man kan koppla upp sig på wi-fin ändå. Så nu är nog alla appar jag vill ha på plats och jag har ”möblerat” dom så det passar mig. Har även tömt den gamla telefonen på bilder, fört över kontakter och anteckningar så det är bara att stoppa sim-kortet på plats när det kommer. Känns så bra och jag kommer säkerligen att trivas med den. Känner det redan nu! Nu ska jag bara ge mig ut på jakt efter ett bra fodral till den. Helst ett där man kan ha kontokort och legitimation i också. Bra de gånger man går ut på galej så man slipper ha det liggande löst i väskan. Vilket jag brukar ha…
På tal om att gå ut så har jag införskaffat en ny liten partyväska. Så nu har jag två att välja på. Dels min gamla som är som en påse med dragsko och tofsar och så denna nya med dragkedja.

image

Kul att ha något att byta med. Har haft den med tofsar ett tag nu så det var dags att uppgradera sig lite.
Nu väntar sängen på mig. Men först har jag lite att göra innan jag kan krypa ner.

image

Det är nämligen lite fullt där för tillfället. Började städa i min garderob innan i eftermiddags/kväll. Och blev som ni ser inte riktigt klar innan Melodifestivalen började. Och sedan var det ”Sherlock” efter det. Så nu är det bara att bita i det sura äpplet och få undan kläderna från sängen. Får städa och sortera färdigt imorgon. Kanske ska sätta lite fart nu så jag inte somnar i soffan…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s