Mycket nu!

Standard

Det är mycket nu! Mycket att tänka på. Dottern som längtar hem och har det ganska tufft just nu. Jag som ska till läkaren för att förbereda operation av en vätskefylld cysta. Funderingar om jag ska börja jobba heltid för att få lite pengar över när månaden är slut. Ja… Alltid är det något som snurrar i hjärnan. Försöker att lägga det åt sidan men ibland dyker det upp i tankarna ändå.

20140209-130536.jpg Om man bortser från detta så känns det ändå som om livet håller på att falla på plats. Känner på något sätt en inre ro eller hur man nu ska uttrycka det. Tillfreds kanske är ett bättre ord… I vilket fall så känns det bra med livet just nu. Kan ibland t.o.m. känna något som påminner om lycka eller upprymdhet. Dom känslorna försöker jag gripa tag i, hålla kvar och njuta av så länge det går.
Har en tid haft en mobiltelefon som krabbat för mig och som håller på att göra mig galen. Ibland har jag inte kunnat svara när det ringer, det tar en halv evighet att starta vissa appar, den säger att lagerutrymmet håller på att ta slut m.m. m.m. Ändå har jag rensat och kastat ut allt som jag inte behöver eller kan klara mig utan i telefonen. Ääändååå fortsätter den att jäklas och varna över minnet!!! Eftersom det är den enda telefon jag har och mitt abonnemang går ut om två månader tog jag ett beslut att förlänga det och beställa en ny telefon.

20140209-131605.jpg Det blev en vit Sony Xperia Z1 Compact! Åååh vad jag längtar till den kommer… Leveransen var en till tre veckor! Jag hoppas på en!!! Jag har ju ingen vanlig hemtelefonen så jag är ju ganska beroende av att min mobil fungerar så ni förstår ju att jag vill att den ska komma snarast. Helst igår! 😉 Men, men, det är bara att ta det lugnt och vänta.
Något som inte kan vänta längre är min tvätt. Både den som ska tvättas och den som ska vikas. Att det aldrig tar slut. Fylls ju på lika snabbt igen och vi är bara två personer!!! Sonen och jag! Känns nästan som när vi bodde fyra personer tillsammans i huset när barnen var mindre… Konstigt! Ja,ja… Ha en fortsatt trevlig dag på er alla bloggläsare. Det ska jag försöka ha i alla fall.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s