Ny vecka, nya tag!

Standard

Ytterligare en ny vecka har börjat. Mina kollegor godkände mina ”Lilla Anna”-målningar. Idag var det ”Långa Farbrorns” tur att få lite färg på sig. Blev inte lika nöjd med honom men det blir bra nog. På nått konstigt sätt var han svårare att färglägga… Vet inte vad det var men så var det…

20140203-213539.jpg Barnen på jobbet är fortfarande sjuka många av dom. Förra veckan var det förkylning, hosta och feber. Denna veckan är det några som har kräks och nån har fått vattkoppor. Inte speciellt trevligt nått av det!
Här hemma försöker jag hålla mig frisk genom att dricka multivitamin och c-vitamin brustabletter. Vet inte om det hjälper men försöka duger. Försöker även få i mig hemmagjort citronvatten eller som nu mitt hemmagjorda hallonvatten. Jättegott som omväxling!

20140203-214012.jpg Får lite sommarfeeling av det också. Kanske man kan lura kroppen lite att tro att sommaren är på väg och på så sätt må bättre 😉 Vad vet jag. När ‘snöstormen’ rasade som värst i tisdags var jag en sväng och handlade. Då passade jag på att köpa med lite vår att pryda mitt hem med.

20140203-214417.jpg Längtar något gräsligt efter sol och värme nu. Tänk när de första varma goa solstrålarna letar sig fram och man kryper ner i en vrå som ligger i lä och man lyfter näsan mot solen…. Mmm, underbart! Längtar, längtar, längtar!
Fast just nu längtar jag mest efter sängen. Har varit så trött på sistone, känns som om jag skulle kunna sova hur länge som helst. Vet inte vad det är. Men förhoppningsvis blir det bättre snart. Behöver nog det jag nämnde innan, sol och vår. Det är helt värdelöst på morgnarna. Försov mig å de grövsta i förra veckan. Kom en hel timme sent!

20140203-215347.jpg Så det är nog bäst jag går och förbereder mig för natten nu!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s