Snart…

Standard

Ja snart är detta året till ända. Och som kanske några av er vet, om ni läst här innan, så har det varit ett ganska händelserikt år för min del. Dottern som både flyttat till USA och hem igen, jag och Sonen har flyttat, hus som sålts, köpts bil, Sonen som börjat plugga, nästan varit på dejt (jag avbokade för det blev så fel) ryggskott, dispyter med Exet, nytt arbetslag på jobbet, Dottern som flyttat igen… Ja, listan kan göras lång med både stort och smått. Så nu hoppas jag på ett spännande nytt år och att allt bara ska bli bättre. Och det börjar bra för jag kommer att avsluta det gamla och börja det nya hos Dottern med Pojkvän och hans familj.
Denna helgen har då gått till att tvätta och att plocka iordning lite här hemma. Så idag har jag börjat packa min lilla resväska så smått.

20131229-235819.jpg
Hoppas jag får plats med allt jag ska ha med mig. Får tänka till lite extra och bara ta med sådant som jag behöver. Kläder jag ska ha när jag åker, vad jag ska ha på mig på nyårsafton, något pyjamasaktigt att sova i, en handduk, ett eventuellt ombyte och kläder att resa hem i. Plus allt som ska vara i min necessär. Hmm…får se hur det går. Annars har SysterYster en större resväska som jag får låna har hon sagt. Sonen ska som sagts i tidigare inlägg vara hemma. Han och några kompisar ska först träffas och laga mat här hemma innan de drar vidare på nyårsparty.
Imorgon åker jag! Sonen kör mig till flygplatsen. Där ska jag bara skriva ut mitt boardingcard och min tagg till resväskan så ska jag vara på väg sen… Incheckad och klar på flyget är jag redan. Det gjorde jag via datorn i eftermiddags.
Måste berätta att Sonen lagade sååå god mat till oss som middag ikväll. Fantasin tryter allt som oftast vad det gäller middagsmaten tycker jag. Idag var däremot Sonen sugen på biffar i nått såsigt. Sagt och gjort…ut på nätet och googla! Det blev färsbiffarna i rödvinssås med kokt potatis och vinbärsgelé.. Sååå gott!
20131230-003335.jpg
Vi var båda överens om att detta ska vi göra och äta fler gånger. Och för att lösa matproblematiken i alla fall varannan vecka har jag anmält oss för VeckansMiddag. Så från och med vecka två får vi hem en matkasse med färdigplanerade middagar för en hel vecka. Eller fem dagar i alla fall. Ska bli spännande att prova och se hur det är.
Nej, nu ska det sovas och imorgon ska det packas färdigt. Måste erkänna att jag är faktiskt lite nervös! Dels för att jag ska resa själv, har inte hänt för ofta om vi säger så. Dels för att träffa alla dessa nya människor, sådant är alltid lite pirrigt tycker jag. Men allt ska säkert gå bra annars så får det bli som det blir!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s