Utekväll och mellandagsrea!

Standard

Jomen visst! I’m back… Har nog fått kläm på det här med bloggandet igen tror jag 😉 Har ju varit ganska flitigt på sistone. Ska försöka fortsätta med det för den som eventuellt vill läsa om mina bravader.
Kan ju börja med att tala om att det blev ingen lägenhet. Planlösningen på den vi kollade på var helt annorlunda än den vi har och det gjorde att Sonen och jag hade omöjligt fått plats med våra möbler som vi har nu. Så vi bor kvar där vi bor. Och inte mej emot för jag trivs egentligen väldigt bra här.
Utekväll blev det också… Jättekul och en hel del folk var det. Smolket i bägaren var att jag fick i mig en shot för mycket och mådde bitvis inte så bra under kvällen. Duktigt pinsamt eftersom vakterna var framme hos mig vid flera tillfällen och undrade hur jag mådde! 😳 Var ju ute och hämtade frisk luft emellanåt. Det blev dock en billig kväll eftersom jag bara kunde dricka vatten. Och lika bra var väll det. I övrigt blev det mycket dans och bra musik, fick t.o.m en kyss i nacken av någon som jag aldrig hann uppfatta! 😱 Hmmm… Brukar man göra så på dansställena? Jag är ju inte så van vid att vara ute och roa mig så här så jag måste ju fråga. Men eftersom det inte blev några fler och/eller obehagliga närmanden så tog jag det faktiskt som en komplimang. Vad annars kunde jag göra!!?
Att dagen efter inte var speciellt kul kunde ni nog räkna ut… Usch, vad hemskt! Som sagt, jag är ju inte så van vid att vara ute på partaj så man har ju glömt hur det var och har ju absolut ingen rutin… Känner mig som en knasig tonåring! Pinsamt!

20131227-183541.jpg
Nog om det nu… Idag jobbade jag sista dagen innan min nyårsledighet på nio dagar och eftersom jag slutade redan kl.13 så hanns det med en runda på mellandagsrean i grannstaden. Det var Sonen med Kusin som skulle in så jag passade på att åka med. Lite kul att gå och kolla på lite kläder och så. Lite fick jag handlat också. Två duschcremer från BodyShop, ett par mysbyxor från Cubus, två par over-knee strumpor och en tröja från H&M så jag känner mig faktiskt ganska nöjd. 😊

20131227-184005.jpg
I helgen ska jag packa min lilla resväska för på måndag bär det av på äventyr. Nej då, men jag ska flyga upp och hälsa på Dottern i Sandviken. Så jag flyger till Arlanda och blir hämtad där. Ska tillbringa nyåret med henne, hennes pojkvän och hans mamma med familj. Ska bli jätteroligt att få träffa dom alla. Har aldrig träffat hennes svärmor och familj. Sedan, på torsdag, tar jag tåget från Gävle till Arlanda och sen flyget hem. Så ett litet äventyr blir det faktiskt för mig som aldrig brukar resa ensam. Och som den virrpanna jag är kommer jag säkert att trassla till det på nått sätt. Och ingen i min omgivning kommer att bli förvånad! 😂

20131227-185947.jpg
I vilket fall så längtar jag efter min Dotter och jag ser fram emot att träffa henne. Sonen blir kvar hemma för han har andra nyårsplaner. Han, Kusinen och ett par kompisar ska vara hemma här och laga mat tillsammans innan dom drar vidare till en fest de är bjudna till. Och han har lovat att det bara ska bli dom och ingen allmän förfest. Och eftersom han är snart 21 år så måste jag ju lita på att han håller vad han lovar.
Nu ska det bli myskläder, soffan och lite tv-tittande för min del. Kanske ska jag unna mig ett litet glas Baylies…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s