Matlagning!

Standard

Någon matlagning blev det inte igår… Däremot blev det lite julstädat, paketinslagning och godistillverkning! Mest blev det faktiskt köpegodis men även lite RockyRoads. Så förbaskat gott är det!

20131222-130403.jpg
Idag står det fortsatt städning på schemat och matlagning! Ska eventuellt åka och kolla på en lägenhet också! Vi får se om tjejen som har den hör av sig (annars får jag försöka kontakta henne igen). Jo, jag trivs jättebra i den jag har men den ligger lixom på ”fel” sida stan om ni förstår vad jag menar. Jag vill bo närmare vår vackra Brunnspark, där jag brukar jogga, och havet som jag älskar. Den ligger också närmare mitt jobb och gymmet. Och det finns möjlighet till garageplats. Men det blir istället längre till stan och matbutikerna. Men man kan inte få allt. Förresten vet jag inte om den passar Sonens och mina behov än vad det gäller planlösning och så. Men man måste ju kolla innan man kan bestämma något. Bara tjejen hör av sig så…
Men, som sagts, nu blir det fortsatt julstök och julmatslagning.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s