Kul fredag, lat lördag, aktiv söndag!

Standard

Och en väldigt lat lördag måste jag säga! Var nämligen ute på galej i fredags kväll/natt. Så man mådde som man förtjänade på lördag morgon. 😝 Men oj så roligt det var! Först var det meningen att SysterYster och jag skulle umgås och gå ut och äta en bit eftersom hennes man och son var iväg på fotboll. Tyvärr blev hon sjuk så det blev inställt 😢 Men men… Istället hängde jag på en väninna och några arbetskamrater till henne när de gick ut efter en personalfest. De stannade till hos mig och röjde loss lite så jag fick komma i stämning också! 😉 Sedan drog vi ut på nattklubb! Där blev det ett par cider och mycket dans. Efter nån timme dök Sonen med Kusin och några kompisar också in på klubben. Hur kul som helst! Speciellt tyckte kompisarna och Kusinen det… Tror nog Sonen tyckte det var lite kul också faktiskt för de kom och dansade med oss och jag blev presenterad för några, för mig, nya kompisar. Tjejer… 😉 Men vi var kanske där samtidigt i en till en och en halv timme. Sedan var det dags för de ”gamle” att dra sig hemåt. Och då var klockan ändå två på natten! 😳 Så ni förstår att i lördags blev det inte mycket gjort. Jag var nämligen lite trött och hade lite ont i håret om man säger så. Sov i stort sett hela dagen. Steg upp vid ett och drack kaffe. Framåt fem hade jag duschat och klätt mig för att gå ner till Stormarknaden och handla lite mjölk m.m. Mötte Sonen och en tjej på hemvägen. Runt halv åtta var middagen klar så då åt vi, Sonen och jag. Sedan blev det slapp i soffan framför tv:n. Så jag var inte speciellt snabb på hela dagen. Men, men… Själv göra själv ha! Men oj så kul det var kvällen/natten innan!!!

Söndagen blev däremot desto mer aktiv. Sov i och för sig till det lite och tog frukost framför morgon-tv:n men resten av dagen har det hållits igång. Har hunnit med att tvätta, vika tvätt, bädda, plocka iordning, välta ut en blomkruka och plantera om den samma. Fortsatte sedan med att färdigvintra balkongen, burit upp balkongsakerna på vinden, diskat, fått hjälp av Mor & Far att sätta upp en hylla, hjälpt Sonen med kompis att röja och möblera om hans (Sonens alltså) rum och lagat middag ihop med dom samma. Och mitt i där nånstans kom SysterYster och drack kaffe! Puh! Min inplanerade träning fick jag avboka eftersom tiden inte riktigt räckte till på slutet… Tyvärr! Kände liksom att maten var viktigare!
Och nu ligger jag i sängen och ska försöka få en god natts sömn hoppas jag. Och tänker även på att nästa vecka kommer att bli en riktig mastodontvecka med bl.a. föräldramöte och långa arbetsdagar. Bara att bita ihop och gilla läget med andra ord. Blir nog en liten rapport om det så småningom. Nej, nu måste jag sova lite… Natti, natti och…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s