Hej julen!

Standard

Nej inte riktigt än faktiskt men gärna snart 😉 Varför då kan man tycka? Sommaren är ju knappt slut än… Självklart vill jag ha sommar ingen snabbt som tusan men där emellan kommer ju faktiskt julen med allt vad det innebär. Och för mig innebär det även i år en julkonsert med Magnus Carlsson ❤ Ni som eventuellt har läst här förut vet ju att jag är förtjust i honom. Förra julen fick min Syster en biljett till Änglarnas Tid av mig i födelsedagspresent, jag var och såg honom på Allsång på Torget i vår lilla stad. Och nu är det alltså dags igen. Denna gången heter konserten Christmas Nights och han, Magnus Carlsson, gör den ihop med Jessica Andersson och Sonja Aldén. Och även i år får SysterYster biljetten i födelsedagspresent.

20130919-210804.jpg
Och, Ja, hon vet redan om att hon får detta i present. Hon är ombedd att boka denna kväll och om det behövs kunna be om ledigt från jobbet i god tid.
Förutom att jag redan längtar efter sommar och jul 😉 så tycker jag faktiskt att hösten kan vara ganska mysig med både vackra färger i naturen och mys med film och ljus inomhus. Som igår när jag hade lite onsdagsmys framför tv:n med tända ljus, juice, popcorn och film. Bara sååå skönt och avkopplande.

20130919-213455.jpg
Eller som ikväll när jag varit nere på MAXI-butiken och promenerade hem i kvällsmörkret… Då passerar jag vårt stadshus och utanför det står det en stor blodlönn. Och då menar jag stort! Och detta träd är så fint i vanliga fall och i belysningen på kvällen är det riktigt vackert.

20130919-213845.jpg
Eller vad tycker ni?
Nu väntar sängen på mig. Det blir en lång dag imorgon. Vi har nämligen studiedag och vi kör igång redan kl.7 på morgonen. Förhoppningsvis blir vi klara så vi kan gå hem runt tre, fyra- tiden. Så nu har jag bara att säga God Natt &
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s