Hej Höst!

Jisses vad tiden rusar på. Hinner inte med mig själv längre känns det som. Jobbet kräver sitt, hur mycket som helst att göra hemma, lite jobbiga nyheter om Exet… Och lite allt möjligt annat som snurrar i skallen.
Har som tur är hunnit gå ut på svampjakt en gång i alla fall. Fyndet blev ju inget att hurra över direkt men det var skönt i skogen och jag hittade desto mer björnbär.

20130918-114152.jpg

20130918-114213.jpg

20130918-114220.jpg
Ibland kanske man ska vara glad för det lilla 😉
Försöker så smått komma igång med min träning igen. Kände mig ganska duktig och på hugget ett tag. Var faktiskt iväg vid flera tillfällen i några veckor och kände att nu var jag minsann på gång.

20130918-114631.jpg

20130918-114640.jpg
Men säg den lycka som varar… Jobbet tog snart ut sin rätt. Känns som om vi (mina kollegor och jag) håller på att stressa ihjäl oss för tillfället. Många små barn (dryga året gamla) som knappt kan gå men både klättrar, bits och stoppar allt i munnen. Inskolningar på det (även de precis fyllda året) plus de ”gamla” barnen som protesterar högljutt för att vi inte hinner med dom plus ett par som nästan är tre år som mer eller mindre får klara sig själva för de är ”stora”. Det känns så fruktansvärt att inte räcka till. Att lokalerna sedan inte är riktigt ändamålsenliga gör ju inte saken bättre… Som tur är sover allihop middag mitt på dagen så både dom och vi får andas ut en liten stund.

20130918-115458.jpg
Men förhoppningsvis ska det väll lugna ner sig så småningom. Hemma har jag i alla fall laddat upp med massor av ljus inför hösten.(Det har fyllts på mer efter att bilden togs 😊) Har även köpt mig en störtcool tavla som jag precis hängt upp. Ska bara ha upp min tavellist bredvid också. Så snart kan jag nog säga att mitt hem är klart. 😃

20130918-120011.jpg

20130918-120018.jpg
Nu väntar lite tråkigt arbete med att betala in räkningar, hänga tvätt, en vända till soptippen och annat plock. Det roliga som händer är att en av mina bästa väninnor kommer och äter lunch med mig om ett par timmar. Jag har ju min lediga dag idag som ni nog förstår och då har vi sagt att vi ska försöka luncha ihop.
Ja, så har jag fått gnälla av mig lite för denna gången. Är förhoppningsvis lite roligare nästa gång jag skriver här… Vem vet…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s