Festival?

Standard

Mmm… Ska nog gå på festival idag… Närmare bestämt Wellnessfestival. Det är tredje året som det ordnas en sådan i vår vackra Brunnspark och jag har varje år tänkt gå dit men det har inte blivit av. Men i år så… Kaffet ska bara drickas upp och sedan en snabb vända i duschen så ska jag ge mig iväg. Kan återkomma med lite bilder senare. Och nu måste jag ju gå eftersom jag lovat er att återkomma. 😉 Ha ha… Nu lurade jag mig själv lite där. 🙂

Så tills dess…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s