Så var semestern slut!

För denna gången i alla fall. Och jag avslutade den med att ligga däckad två dagar i migrän. 😦 Hur kul är det på en skala? Ja ja, inget att hänga läpp för nu i alla fall. Sista veckan var ändå helt okej. En tur till IKEA med en av mina väninnor blev det. Tror aldrig jag stått och valt färg på ljus så länge, någonsin… Och det var inte ens jag som skulle ha dom. 😀 Åååh jösses vad vi skrattade. Var också ytterst nära att köpa hem ett nytt köksmöblemang men jag ångrade mig i sista stund. Varför vet jag inte riktigt eller jo, det gör jag nog. Har ju handlat en hel del sedan jag flyttade ifrån Exet och jag kände att köksmöbler inte var prioritet ett just nu. Istället blev det en byrå till Sonen så han ska få plats med sina kläder och förhoppningsvis både hålla mer ordning och hitta lättare bland dom.

image

Så blev det en liten hylla till mitt skrivbord och tro det eller ej… Jag hittade skrivbordet under allt bråte som låg där. Så nu blev där städat där också. Här kommer före och efter bilder. 😉

image

image

En viss skillnad blev det faktiskt. Nu ska man bara lyckas hålla ordning i fortsättningen också. Är nämligen en liten Slarvmaja och tycker att städa är ett nödvändigt ont. Ändå gillar jag när det är städat och fint omkring mig. Konstig ekvation det där.
Så börjar man då jobba imorgon igen… Första dagen drar vi igång med ett föräldramöte och dag två börjar inskolningen. Ska bli väldigt spännande det här. Vi fyra som ska jobba ihop i höst har aldrig jobbat tillsammans förut. På grannavdelningarna, ja, men aldrig som ett arbetslag. Men jag tror det blir bra, att vi kan komplettera varandra och framförallt ha roligt ihop. Men som sagt spännande ska det bli.
Nu väntar lite tillagning av middagsmaten och att köra nån maskin tvätt till så man har lite rena kläder att sätta på sig imorgon… Frågan är vilka kläder man ska ha!!? Får nog ta och kolla vädret innan jag bestämmer mig. Nej, nu är jag hungrig!!! Dags för en tur ut i köket till kastrullerna…
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s