Musik kan säga så mycket…

Standard

Man hör emellan åt att musik kan träffa så rätt och ”tala om” hur man mår… Och jag är faktiskt benägen att hålla med om det… Kanske inte fullt ut men bitvis, i vissa sånger. Som denna av Linnea Henriksson… Ta bort det om spriten så stämmer det ganska bra in på vad jag känner och har gått i genom i mitt liv och inom mig själv!!! Speciellt refrängen…

En annan låt som jag bara älskar och som stämmer väldigt bra med hur jag känner och har upplevt det förutom att han aldrig slog, är denna med Sara Varga… Men hur rätt det ändå kan träffa vad det gäller känslor…

Och idag, när jag förhoppningsvis landat ganska hyfsat i mig själv, stämmer mina känslor väldigt bra överens med det som Agnes sjunger om i denna låten… Sedan är den ju bra också 😉

Vad har ni för låtar/sånger som stämmer med era liv och det ni känner eller har upplevt? Berätta gärna för jag tycker det är både spännande och intressant…

Så snälla, ta er tid att lyssna på texten ibland. Känner själv att man gör det allt för sällan…

Här kommer länkar till alla låtarna på Spotify…

 

 

Lyssna och känn mina känslor… En del av dom i alla fall…

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s