Livet återkommer…

Jo då, livet återkommer så sakteliga till mig. Ryggen känns fortfarande och jag blir fort trött i den när jag gör något. Men det är mycket bättre nu än för en vecka sedan. Tur är väll det. 🙂 Men veckan som gått har varit ganska lugn med några försiktiga cykelturer till vår vackra Brunnspark för att sola lite och kolla in folk och sådant som händer parken. För händer saker gör det… Härom dagen t.ex. när jag låg och solade kom det fram en kille och friade till mig!!! 😉 Ha ha ha… Ja, inte bara så där utan han frågade om han fick innan. Eeeh? Jo, det var så här att det kom fram tre unga, snygga och trevliga killar till mig där jag låg på min filt. De hade någon form av nollning/inspark till Stadens ishockeylag och då hade de fått uppgifter som de skulle utföra. En var att ”fria” till en kvinna som skulle avvisa och köra bort och mer eller mindre dumförklara honom. Killarna undrade om jag ville hjälpa dom med denna uppgift och om de fick filma det som bevis. Ja, vad säger man!!? Givetvis hjälpte jag killarna. Lite kul var det allt och både dom och jag fick oss ett gott skratt.

Annat som inträffar när man befinner sig i parken är att det nästan alltid dyker upp brudpar som ska fotograferas. Denna veckan har jag nog sett tre par. Själv har jag legat och lapat sol, läst lite och mumsat både jordgubbar, hallon och blåbär som ”lunch”. Sååå gott!
image

Mitt fina halsband som jag skrev om för ett tag sedan, att jag beställt har också kommit. Och jag bara älskar det! Underbart vackra och svala stenar, med en härlig tyngd när man har det på sig. Tror jag har använt det varje dag sedan det kom hem i brevlådan. Helt klart en favorit bland mina smycken. Det är till och med vacker när det bara ligger framme på bordet!
image

image

Härom kvällen hade jag besök av en väninna. Hon och hennes man var några av de vänner som jag och Exet umgicks mest med när vi bodde ihop. Kändes så skönt att fått sitta ner och prata ikapp sig lite med henne. Mycket skratt och en del allvar blev det under kvällen, samtidigt som vi åt och drack gott. Och det var en helt underbar kväll också. Vi satt ute på balkongen hela tiden och när det skymde tände vi ljuslyktorna och fortsatte prata. Klockan var nog halv tolv innan hon var tvungen att gå hem. (Hon skulle nämligen upp klockan sju följande morgon.)
image

Idag har varit en lugn dag även den. Försöker njuta så mycket det går så här sista semesterveckan. Skulle egentligen behöva ta itu med mitt skrivbord som ser ut som om någon hade släppt en bomb där eller något… Fast det är väll sådant man kan göra när det regnar eller?
image

Kvällen ägnades åt lite annat pyssel istället. Nämligen lite nagelvård. 😉 Eller vad man nu ska kalla det… Är ju tyvärr nagelbitare och har varit så länge jag kan minnas. Det har blivit betydligt bättre men inte bra. Så ibland roar jag mig med att klistra på lösnaglar, vilket jag kände för att göra  ikväll. Så så fick det bli.
image

Nu väntar sängen och imorgon blir det kanske en tur till IKEA. Här ska nämligen regna och åska hela dagen om väderprognosen stämmer. Det återstår att se. Fast det är kanske då jag ska ta itu med mitt skrivbord… Tror jag bestämmer mig när jag vaknar imorgon bitti. Sonen var lite sugen på att hänga med och han börjar jobba kl.14 så det kan bli lite snärjigt med tiden. Hmm… Och det vore ju kul att ha honom med nu när han är lite på! Ja ja, som sagt jag bestämmer mig när jag vaknar.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s