Hur kul kan man ha?

Standard

Just nu? Inte alls kul. 😦 Var iväg på vårdcentralen idag och fick konstaterat att jag har ett okomplicerat ryggskott. Blev sjukskriven denna veckan och t.o.m. måndagen. Får väll se det som plåster på såren. Är det inte bättre då skulle jag återkomma. Givetvis frågade läkaren vad jag jobbar med och sa då att hade det varit under ‘arbetstid’ och inte semester hade det blivit två veckors sjukskrivning direkt. Man gör det vid tungt arbete vilket han tyckte jag hade. Jobbar ju på förskola med två- och tre-åringar. Skönt med en läkare som förstår vad det innebär. 🙂

image

Så nu blir det värktabletter och att ringa numret jag fick till sjukgymnasten. Givetvis är det telefontid mellan 8-9 så det blir till att ställa klockan imorgon bitti. Ska ringa min massör också för en tid där. Det var ett tag sen sist så kan väll vara dags nu… Under tiden får jag väll roa mig med lite ”SATC”.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s