Det regnar och regnar…

Standard

Nja, inte hela tiden men några rejäla skurar har det kommit. Innan sken solen och det var så där klibbigt. Skulle behövas ett rejält åskväder. Men på tal om skurar så måste det ha regnat rejält inatt eller nu på morgonen för delar av gatan utanför mitt var översvämmat.

image

Det ordnades ganska snabbt upp och ordningen var återställd efter att man kallat in det tunga gardet. 😉

image

Kan också berätta att ingen ringde från vårdcentralen igår. Grrr! Bara att göra ett nytt försök idag. Och idag ringde dom upp mig. Men fick inget veta som jag inte redan visste… Vila, röra mig lagom och ”hänga” mig i dörrposten för att sträcka ut. Och värktabletter vid behov. Ja, ja, ska ringa imorgon igen för ett läkarintyg. Är ju inget kul att vara ofrivilligt ”instängd” i sin lägenhet på semestern så jag har sjukskrivit mig och då behövs läkarintyg från dag ett. Så det är bara att ringa och se glad ut.
Har i alla fall fått tid till att börja kolla på ‘Sex And The City’-boxen. Säsong ett, tolv avsnitt, igår och säsong två, arton avsnitt (femton hittills), idag.

image

Ja, jag vet det är inte klokt… Men det går ju inte sluta titta… Och jag blev varnad innan. 😉 Ska bara upp och röra på mig och sträcka ut lite sedan tillbaka till TV:n.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s