Här ligger jag…

Standard

…och kan inte göra så mycket. Inte för tillfället i alla fall. Väntar på att de ska ringa från vårdcentralen, dit jag ringde för tre och en halv timme sedan. Lååång kö tydligen… Varför ligger jag här då kan man ju undra. Jo, igår när skulle böja mig ner och ta upp en sak från min tv-bänk så kom jag inte upp! Det blev tvärnit när jag skulle resa upp ryggen. Fick så j…a ont bara sådär! Det lät inget eller ingen förvarning utan bara STOPP! Tänkte att det går väll över under natten men icke då. Provade att ringa min massör (och kiropraktorn) men där var semesterstängt idag, så dit får jag ringa imorgon igen.  Så det fick bli vårdcentralen. Även om det bär mig emot. Ringde först rådgivningen och talade om hur det var och att jag provat att ringa min massör/kiropraktor. Vet ni vad svaret blev? ”Du bör nog inte gå dit. De kan göra mer skada än nytta i detta fallet. Du får nog gå på smärtstillande tills det går över.” Men daah!!! Som om de bara skulle ”knäcka” i min rygg utan att ta reda på orsaken. Och vadå gå på smärtstillande tills det går över!!? Kan ju säga att jag litar nog mer på honom (massören) och henne (kiropraktorn) i detta fallet. Min magkänsla säger mig det och den ska jag ju lära mig att lyssna på. Eller hur var det nu jag sa. 😉 Men jag känner att jag behöver ta mig till läkare ändå, om jag skulle behöva sjukskriva mig för detta. Om man nu får bli sjukskriven under semestern!!? Kan vara värt ett försök i alla fall.

Så här ligger jag nu och väntar…

Bild

Och kan som sagt inte göra så mycket mer eftersom jag knappt kan röra mig. Ja, ja, jag återkommer med rapport om hur det gick. Ska försöka ta mig till ett visst ställe nu. Vissa saker måste man bara uträtta fastän man har ont. 😉

Ha de´

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s