Änglalikt!

Standard

Ja, inte jag kanske, men just nu har jag fått en sådan känsla för änglar. Känner att jag vill omge mig av änglar av alla de sorter. Både tavlor, skulpturer, vingar och prydnader.

20130726-203837.jpg
Idag hittade jag t.ex. så fina stenar med graverad text, ett par små änglavingar och två ljuvliga armband i en underbar liten butik som finns här i vår Lilla Stad. Butiken heter Inspiration och är så härlig att strosa runt i. Paret som har butiken är också två helt underbara och goa människor. Man får ett sånt härligt lugn när man kliver innanför tröskeln hos dom. ❤ Armbanden är egendesignade av honom under namnet Hjortfot, och han inspireras mycket av indianernas livsstil, det andliga och spirituella. En butik helt klart värd ett besök.

20130726-203903.jpg
Jag har också fastnat sååå för en lokal konstnär som bl.a. tillverkar änglar. Hon heter Susanne Demåne och gör helt otroliga konstverk och skulpturer. Skulle vilja ha nästan allt hon tillverkar. 😉 Hennes trädgård är helt magisk att vandra runt i. Även denna plats väl värd att besöka. Mina tavlor jag har är egentligen två vanliga bruna papperskassar som Susanne dekorerat då de blev omslag till presenter. Istället för omslagspapper. Dessa ramade jag in eftersom jag tyckte de var för fina för att slängas. Så det blev två fina tavlor istället. 🙂

20130726-203920.jpg
Så här finns änglar lite varstans i mitt hem som ni förstår. Vill gärna omge mig med detta väsen för änglar finns ju… Eller hur!!?
Och jag är ju liksom inne i en fas där det änglalika och kraftladdade, lite spirituella berör mig lite extra just nu. Låter kanske lite flummigt men jag har nog alltid varit inne på det spåret mer eller mindre hela livet.
Minns att jag som barn såg ‘sagoväsen’ lite varstans i naturen. Speciellt då vi vandrade ute i skogen vid mina föräldrars stuga. Dom fanns dom, bland stubbar och stenar. Plötsligt var en fallen trädstam en drake eller en häst. Stenar och bergsknallar var trollens hem… Min mormor var helt övertygad om att hon mötte tomten en gång som barn. Han vakade över henne så hon inte skulle smita ut på dass mitt i natten. När hon skulle ta i handtaget för att gå ut var det någon som slog henne över handen och hindrade henne från att öppna. Hon kunde inte se någon men hon var övertygad om att det var tomten.
Jag har ofta någon form av magkänsla med mig i olika situationer. T.ex. när jag köpte min bil. Ibland när jag ska köpa något så kan jag hitta saker som jag tycker är jättefina men det ‘talar’ inte till mig. Och ibland hittar jag saker som bara ‘ropar’ på mig och då måste det följa med mig hem! Inom rimliga gränser förstås. 😉 Men någonstans känner jag att det finns där. Jag måste bara hitta det och våga lyssna på det.
Därför tror jag att yoga och meditation kanske kan vara något för mig. Det är också något som funnits där, ett intresse och en nyfikenhet, undangömt någonstans långt inom mig. Har börjat gå på lite yoga i olika omgångar men det har aldrig blivit nån reda med det. Men nu när mitt liv så sakteliga håller på att falla på plats så kanske… Håller på att läsa Malin Berghagens bok ”Min kropp Min själ Mitt andetag”. Så fin och så rörande. Jag grät när jag läste det första kapitlet. Får se hur det går med resten av boken. Och framför allt tycker jag hon är så inspirerande.

20130726-210732.jpg
Och jag känner att får jag bara ro inom mig så är det absolut något jag skulle kunna ta till mig. Fast det är ju genom yogan och meditationen jag hoppas kunna finna ro i min själ.
Jag har i alla fall beställt en CD och ett alldeles underbart mala-band (Undrar om man säger så?) från henne. En del av beloppet för malan går till att betala resa och boende för cancerpatienter som vill komma och yoga hos Malin. Själva yogan bjuder Malin på. Det är hennes dotter som har butiken som heter ”Love from Sthlm”. Där kan ni läsa mer om detta under länken ”Pippi”. Min förhoppning är att jag ska kunna lära mig yoga och meditation, gör jag inte det så har jag i alla fall försökt och jag har ett alldeles underbart smycke att bära!

20130726-212105.jpg

20130726-212127.jpg
Blev lite luddigt inlägg idag kanske men detta är något jag känner att jag vill göra nu. Och som sagts innan brukar jag ha magkänslan, eller vad det nu är, med mig och den ska jag lära mig att lyssna till. Tror inte att det är fel när det liksom ”kallar” på en. Många länkar fick ni också av mig idag. Vilket inte tillhör vanligheterna. Hoppas att någon av dom tilltalar er och att ni känner att det kanske kan vara något för er.
Nu väntar lite kvällsmat för min del och sedan blir det nog sängen. Har blivit lite sent om kvällarna nu och imorgon kommer Dottern med Pojkvän. Vi ska åka och luncha hos mina föräldrar i Stugan för det var längesedan hon träffade Mormor & Morfar. Så har ju Pojkvännen inte fått uppleva vårt Paradis där ute. 😉 Så det vill hon också visa honom. Såklart!
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s