Checkat in!

Standard

Så reste Systersonen med flickvän vidare in till vår Lilla stad för att hälsa på och bo hos sin Mor, plastfar och halvbror. Då fick jag checka in i Lillstugan som nu blev ledig. 😊 Skönt med ett eget krypin och en ”riktig” säng!

20130720-113533.jpg
Nu väntar hängmattan och en bok. Lite senare ikväll ska Mor, Far och jag eventuellt åka in till grannstaden och äta middag och eventuellt gå på en runda på ÖstersjöFestivalen som pågår där just nu. Det beror lite på hur varmt det är framåt kvällen.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s