Händer saker hela tiden :)

Standard

Här var det längesen jag var och uppdaterade… Men som rubriken säger så har det hänt saker mest hela tiden så det är kanske dags att skriva av sig lite nu 😉
Som ni kanske vet skulle jag och Barnen stå på loppis, vilket vi också gjorde. Gick inget vidare kan jag tala om. När hyran av bordet var betald var det 600:- kvar som Sonen och Dottern fick dela på. Ingen vidare timlön för si så där sju och en halv timmes jobb. Men men, nu har vi provat på det och det kommer att dröja innan vi gör det igen.
image
Så har jag varit på Allsång på torget i vår lilla stad igen. Denna gången var det Rongedal som var gästartister. Blev tyvärr ingen autograf eller idolfotografering med dessa duktiga herrar. 😉 Det får bli en annan gång. 🙂 Men bra var det i vilket fall som helst. Kvällen avslutade jag och min Väninna med lite vin på min balkong. Mycket trevlig kväll!
image
Dagen efter var det sista jobbedagen innan semestern och det kändes sååå skönt. Har längtat väldigt efter detta årets semester. (Våren har ju av olika anledningar varit lite tuff…) Semestern inleddes med att gå på en spelning på en av stadens pubar. Även detta med väninnan, hennes svärson spelade i bandet så det var ju lite extra roligt. Och eftersom det var marknad i stan (Tosia Bonnadan’) så var det mycket liv och rörelse ute. Och vi hade sååå roligt! En höjdarkväll!

Resten av helgen tog jag det ganska lugnt. Cyklade bl.a. ner till vår vackra Brunnspark med filt och bok. Där la jag mig för att sola och läsa nån timme och bara koppla av. Ska absolut göras om fler gånger för det var väldigt lugnt och fridfullt.
image

image
Till samma Brunnspark återvände jag på måndagen med en arbetskamrat och en väninna till henne. Då var det inte lika lugnt och fridfullt kan jag tala om. Utan det var världens drag eftersom vi var på konsert med Gyllene Tider. Lite drygt 11800 personer infann sig! Och det var så jä-a bra!!! Ville aldrig att det skulle ta slut… Riktigt roligt var det!
image

image
Så nu, efter allt ståhej, packade jag väskan och körde ner till mina föräldrar på landet och för att koppla av. Trodde jag skulle få ha Lillstugan när jag kom dit, men ack vad jag bedrog mig. Den hade min Systerson med flickvän lagt beslag på. Snopet! Men det fanns rum för mig ändå, inne i gästrummet i Stora Stugan. Går lika bra det. Men istället för en ”riktig” säng får jag sova i bäddsoffan. Inte lika bekvämt men det funkar det också. Fast hängmattan la jag beslag på en dag i alla fall. 😉
image
image
image
Så det är här hos mina föräldrar jag befinner mig nu och ska nog göra en eller två nätter till tänkte jag. Sedan får vi se vad resten av semestern har att erbjuda. Har ju tre veckor kvar när denna veckan är slut… Ja, ja, vi får se vad jag får lust till. En tripp till IKEA med SysterYster och en annan väninna är det tänkt att bli i alla fall. Men först och främst ska jag försöka ta det lugnt, vila och komma ikapp mig själv efter en hektisk vår.
Ha de’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s