Det händer mycket kul just nu!

Standard

Det är ju inte utan att man längtar efter semester nu. Meeen jag har en vecka kvar att jobba. Fyra arbetsdagar närmare bestämt. Under tiden man jobbar och längtar så får man hitta på lite annat kul. Som tex poolparty med goa arbetskamrater. Det var nämligen vad vi hade hemma hos en kollega för en vecka sedan. Alla utom en var med. Sååå kul med bra uppslutning! Kvällen började med en välkomstdrink som följdes av ett pass Sh’bam. (Lite avkortat dock) Där efter åt vi en jättegod exotisk planka som bl.a. bestod av kött från vilt, jordgubbar, melon och supergod potatisgratäng.

image

Efterrätten vi fick var himmelskt god, minns tyvärr inte vad det hette, men gott var det. Det passades även på att avtackas två härliga kollegor med lite frågesport, presenter och annat kul. De ska nämligen byta arbetsplats av olika anledningar. Men dom kommer att bli saknade bägge två. Och eftersom det var poolparty så badade givetvis några av oss i poolen och efteråt blev det lite bastubad.

image

Kvällen avslutades med snacks och musicquiz. Med andra ord hade vi en alldeles underbar och rolig kväll med många och härliga skratt. Som alltid när vi träffas. Och vädret hade vi med oss. Strålande solsken! ☀
I tisdags var jag och en arbetskamrat på bio tillsammans. Nämligen ‘Tyskungen’ av Camilla Läckberg. Givetvis gillade jag filmen. 😉 Tycker om hennes böcker, tror jag har nästan alla, och har gillat alla hennes filmer som gått på tv. Och givetvis måste man ha popcorn när man går på bio. 😉

image

På torsdagen hände ännu mera kul! Då var jag och en väninna på allsång på torget i vår lilla stad. Och gästartist var ingen mindre än Magnus Carlsson. 😀 ❤ Var och lyssnade på honom i julas när han gjorde Änglarnas Tid i en kyrka i grannkommunen men fick aldrig chansen att köpa skivan eller få nån autograf. Men nu… 😀
image

image

Blev både foto, skivor och autograf. Sååå glad och lite starstrucked blev jag allt. 😉 Har ju tyckt om honom, hans röst och hans låtar ganska länge. T.o.m. barnens kompisar minns sen de var små att jag tyckte om honom. Hi hi…lite kul faktiskt.
På söndag ska jag och Barnen stå på loppis. Exet och jag har sorterat ut och röjt lite borta i huset. En del ska kastas och en del säljer vi som sagt på loppis. Ska bli spännande att se om man får nått sålt! Men de säger att folk köper allt! Vi får väll se, kan återkomma med rapport om hur det gick.
Nu väntar sängen och en natt med förhoppningsvis lite god sömn. Verkar vara party i våningen under nämligen. Men det blir nog bra med det.
Ha de’

»

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s